Hvilken farge på øyenskyggen passer deg?


www.google.no

Fargen på øyenskyggen har mye å si for hvordan øynene,ansiktet og utseendet ditt fremstår alene og som en helhet.
Nå skal du få finne ut hvilken øyenskygge DU kler best !

Fargen på øyenskyggen har mye å si for hvordan øynene, ansiktet og utseendet ditt fremstår alene og som en helhet.
Alle er forskjellige, og selvom en øyenskygge ser uimotståelig ut på venninnen din, er det ikke sikkert den ser like fantastisk ut på deg. Men ikke fortvil, her er tipsene som vil få øynene dine til å glitre !

Hudtone
Det er ikke bare fargen på øynene dine som avgjør hvilken øyenskygge du burde velge. Hudtonen spiller stor rolle, spesielt for hvilken fargeintesitet som er mest gunstig for akkuratt deg.  Er du lys i huden burde du unngå mørke og sterke farger, for det vil få deg til å se blek ut. Er du litt mørk i huden er det fint å kunne dra på med litt farge for et friskere uttrykk.

Spill på kontraster
Felles for alle hudtyper og øyenfarger er fordelen ved å spille på kontraster.  I fargelæren er det noe som heter  komplementærfarger - en betegnelse på fargene som står rett ovenfor hverandre i fargesirkelen. Disse fargene fremhever hverandre, det vil si oransje fremhever blått og motsatt. Likeledes forholder lilla seg til gul, grønn til rød, osv..

Man kan også bruke denne kunnskapen når man velger farge på øyenskyggen. En person med blå øyne an velge en øyenskygge som inneholder oransje tendenser - det kan være varme toner, kobbertoner eller gylne brunfarger som gjør at øynene kommer mest mulig til sin rett. Personer med grønne øyne kan velge farger med rødt i, som for eksempel lilla, og de som er brunøyde kan stort sett velge alle farger - brunt er nemlig en kombinasjon av gult, blått og rødt.

Valgets kvaler
Sats på en diskret kontrast for best resultat, så lenge fargen ikke er for lys eller mørk til din hudfarge. Unngå gjerne å velge en øyenskygge i samme farge som som øynene dine, det kan trekke oppmerksomheten bort fra øynene og det er de som skal fremheves.

Sånn velger du øyenskygge:
- Grønne/lysebrune øyne : Lillatoner eller metalliske farger.
-Blå øyne: Varme og brune nyanser, kobber og gull, lys og ferskenfarger.
- Brune øyne: Kler stort sett alle farger , men husk at fargeintensiteten  må tilpasse hudtonen. Lilla og metalliske farger passer ofte godt  til personer med brune øyne.
-Grå øyne: Sotete farger, kalde brunfarger og myke lillatoner.

Slik velger du riktig øyenskygge


Hva syntes du om tipset ?


Kisses ;*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sommerbarby

sommerbarby

13, Drammen

Hei, du er nå kommet til en blogg om alt mulig ! Blogger fast, avhengig, elsker å synge, venner, data og mobil <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits